Onverrichter Zake…

/Onverrichter Zake…

… weer naar huis!

Ingepakt voor onbepaalde tijd. Grote zus naar Friesland. Zorgen opzij en afwachten hoe het zal gaan.

Niet dus. Zep is te verkouden…

Vanochtend vroeg met volle bepakking naar Leiden afgereisd, Zep geinstalleerd en al aan alle kanten onderzocht. En toen bleek dat hij te verkouden is voor een veilige narcose. De doktoren en vooral de anesthesist vonden het onverantwoord om de ingreep aan te gaan, zeker nu er geen nood is. Dus de boel is uitgesteld tot over vermoedelijk twee weken, dan moeten we weer.

Oftewel: wij zijn weer thuis. En hoewel we de ingreep helemaal niet leuk vinden, wil je eigenlijk toch heel graag dat het doorgaat. Zeker als je er al helemaal bent. Dus echt balen! Maar een te verkouden Zep betekent dat het mogelijk is dat hij niet goed van de beademing afkomt na de narcose, dat hij dan op de IC terecht komt waar hij weer van alles op kan lopen. Nou, dat was het beste wat ze konden zeggen om ons te overtuigen: daar zijn we veel te bekend mee. Dus gingen we braaf weer naar huis, pakten alles weer uit en Isa komt weer terug uit Friesland.

Degene die het echt een prima beslissing vindt is Zep: die had het na 2,5 uur ziekenhuis daar al helemaal gehad. Een bed en kamer die ie niet kent, je wordt er geprikt, iedereen zit maar aan je te voelen, kleren aan en uit te doen, je uit slaap te houden door foto’s en pratende doktoren. Hij was er al wel weer klaar mee (-: In de auto en thuis heeft ie als een blok geslapen en vanmiddag lag hij druk te kletsen en te rollen over de grond (dat is zijn manier van vooruitkomen op dit moment, gecombineerd met een soort garnaal-beweging). Maakte ons ook al weer snel vrolijk, zo lekker om hem zo te zien!

Voorlopig zijn we dus weer thuis, in afwachting van een nieuwe oproep en een niet-verkouden Zep

Wordt vervolgd!

 

2013-10-15T16:45:42+02:0030 september 2013|

6 Comments

 1. Muis 30 september 2013 at 22:47 - Reply

  Zep is een heerlijk aanstekelijk mannetje.
  Chris is nu solidair met hem verkouden!
  We wachten af met jullie en inderdaad genieten
  Van de lieve garnaalbewegingen. Liefs muis

 2. Ine Brok 30 september 2013 at 23:07 - Reply

  Hallo,
  Goh wat onzeker allemaal zeg voor jullie.
  Net wat jullie zelf al zeggen, eigenlijk wil je niet dat hij geopereerd wordt, en als het dan niet door gaat, is het toch een tegen valler…Je weet immers dat het toch moet gebeuren. Je bereid je er op voor, en dat moet je dan over twee weken weer doen.
  We hopen dat de operatie goed gaat als het zover is, en dat Zep dan ook weer snel zal opknappen. Geniet nu maar lekker van Zep en jullie gezinnetje.

  Groetjes Ine.

 3. dory 1 oktober 2013 at 13:42 - Reply

  Dat is weer even slikken. Het leven bij de dag wordt jullie zo wel heel erg voorgehouden.
  Ik geniet in ieder geval mee met de leuke foto`s van Zep op de blog.
  Lieve groeten,Dory

 4. Loes van Glabbeek 2 oktober 2013 at 07:45 - Reply

  Sterktexxx

 5. gGertje Anke Bouma 2 oktober 2013 at 18:32 - Reply

  Wij wensen jullie allen beterschap toe en hopen dat het over 2 weken door kan gaan.

 6. Jose en bart 5 oktober 2013 at 15:05 - Reply

  Hai Anke en Matieu!,

  Wij dachten laten we weer eens op het blog van Zep kijken… Fijn om weer wat nieuws te lezen. Wat is ie grooooot!! Ongelooflijk.. Wij hebben nog een klein ziek jongetje in onze gedachten maar dit is een vrolijke bink. En wat goed dat hij van de sonde af is! Hugo was er ook een week of twee van af (zonder dat hij nog kan drinken trouwens) maar is nu zo ziek (vermoedens van de zesde ziekte), dat hij er helaas weer in zit).

  Wat enorm balen dat Zep weer naar Leiden moet. Ik kan me voorstellen dat jullie er tegenop zien. Weer in dat vervelende rot ziekenhuis…. Heel veel sterkte en we denken aan jullie! liefs Bart en Jose

Leave A Comment